Yleinen

Maailman hienoin auringonlasku

Joulu meni ja Uutta vuotta odotellaan. Minulla oli lomaa juoksusta Jouluaattona, sekä Joulupäivänä. Vapaapäiviä ei ohjelmaan tullut yhtään extraa, vain treenien sijoittelu muuttui hieman.

Tänään minulla oli ohjelman mukainen 8K tasavauhtinen lenkki. Fiilis oli alusta lähtien hyvä, ja juoksu kulki kevyesti. Jo lähtiessäni, taivas oli hienon oranssi. Tarkoitan nyt siis harvinaisen vahvan värinen, ja erittäin syvä oranssi. Taivaalla oli pilviä mutta horisontin ja pilvirajan välissä oli tämä upea oranssi alue.

Takaisin päin tullessa aurinko tipahti pilvien takaa tuohon oranssille kaistaleelle. Uskomattoman hieno oranssi pallo, joka muistutti väriltään hätärakettia. Tämä oranssi aurinko teki meren pintaan mahtavan oranssin auringonsillan. Auringonsilta osui juuri siihen rantaan, jossa juoksin ja hetken olin varma, että tuo silta seuraa minua :).

Olen nähnyt paljon auringonnousuja ja laskuja, sillä olen niiden fani. Purjehtiessani Atlantin valtameren yli, oli auringonnousu aina selkeä merkki uudesta päivästä olosuhteissa, joissa päivä ja yö menetti sinällään merkityksensä. Vaikeiden myrsky-öiden jälkeen auringonnousu toi aina uuden toivon tullessaan. Auringonnousu oli myös aina pieni helpotuksen hetki – ”selvittiinpä taas siitäkin kovasta yöstä”.

Otin kohtuullisen paljon valokuvia Atlantin ylitykselta, ja suurin osa niistä on otettu auringon nousun aikaan. Näin siellä tietysti myös paljon upeita auringonlaskuja, mutta tänään näkemäni, oli kuitenkin minun mielestäni Maailman hienoin auringonlasku.

Tämä on suosikki auringonnousu kuvani Atlantilta.
Jaa tästä

Leave a Reply