Yhteistyökumppanit

2224-180x180-medium

Suomessa kehitetty Coach4Pro on digitaaliseen urheiluvalmennukseen optimoitu palvelu, joka hyödyntää nykyaikaisinta langatonta tiedonsiirtoa, pilvipalveluja ja mobiiliteknologiaa. Palvelu tukee uusimpia Bluetooth Smart, Android ja Apple iOS standardeja, jolloin uusimpien sensorien, älykellojen ja puhelimien saumaton yhteistyö on varmistettu urheiluvalmennuksen tukemisessa.

Coach4Pro Sport mahdollistaa eri urheilulajien harjoituskausien suunnittelun, tavoitteiden asetuksen, harjoitustulosten tallennuksen, raportoinnin ja näihin liittyvän valmennusseurannan, yhdessä helppokäyttöisessä järjestelmässä. Palvelussa synkronoidut mobiilisovellukset sekä verkko- ja pilvipalvelut toimivat maailmanlaanjuisesti ja tarjovat reaaliaikaista tietoa sekä urheilijoille, joukkueille ja valmentajille, paikasta ja ajasta riippumatta. Järjestelmän sisäinen viestintä, joukkuehallinta ja materiaalien arkistointi ovat tietoturvatut.

www.coach4pro.com

 

zoner-web-hosting-logo

Zoner Oy on vuonna 2005 perustettu webhosting alan yritys. Tyytyväisiä hosting asiakkaita meillä on jo yli 7000.

Pääasialliset palvelumme on webhotellit, verkkotunnus eli domain palvelut, virtuaalipalvelin ja muut hyödylliset sovelluspalvelut. SMS-viestien lähetykseen tarkoitettu SMS-Gateway mahdollistaa myös tekstiviestien lähetyksen erilaisten ohjelmistojen avulla, pre-paid muotoisesti ostettavilla krediiteillä. Palvelumme ovat pääasiassa suunnattu suomalaisille pk-yrityksille, jotka haluavat tehostaa verkkoliiketoimintaansa tai parantaa yrityksensä viestintää. Pyrimmekin tarjoamaan kaikki Internet-palvelut yhdellä kontaktilla ja laskulla.

Zoner Oy:llä on paras mahdollinen AAA-luottoluokitus (Dun & Bradstreet), johon kuuluu vain 4,3 % suomalaisista yrityksistä.

www.zoner.fi

Jaa tästä