Uncategorized

Viimeisten viikkojen takapakit

 

IMG_2161Sadan kilometrin kisan starttiin on aikaa enää alle kaksi viikkoa. 16. Heinäkuuta klo. 08:00 pärähtää startti Lewknorin kylästä, Englannissa. Pakko tunnustaa, että pientä jännitystä on ilmassa.

Jännitystä lisää se, että viime viikkojen treenit eivät ole sujuneet niin kuin tavoitteena oli. Olen vetänyt loppua kohti vähän turhan kovaa ja nyt viime ajat ovat olleet sellaista varovaista tunnustelua. Pelkona on ollut koko ajan ylikunnon puolelle retkahtaminen.

Viime viikolla oli pakko tehdä vaikea päätös ja lopettaa ohjelman mukaiset lenkit ja ottaa reilusti lepoa. Nyt olen sitten kerännyt voimia ja antanut keholle aikaa palautua. Urheilua teen nyt vain palauttavalla kuormituksella. Muina korjaavina ja kuntouttavina toimenpiteinä tankkaan vielä entistä enemmän vitamiineja hivenaineita sekä nukun reilusti. Tavoitteena 10 tuntia yössä + tunnin päikkärit.

Paljon olen tämän projektin aikana tehnyt ja kokeillut. Osan kokeiluista olisi voinut jättää tekemättä, sillä kroppa on ollut muutenkin kovilla. Noh, yhteenvedon aika tulee myöhemmin. Nyt keskityn nykytilanteeseen ja vahinkojen minimoimiseen.

Vähän harmillistahan tämä on mutta minkäs mahdat. Ei auta surkutella vaan tehdä kaikki mahdollinen tilanteen korjaamiseksi. En silti hetkeäkään epäile, ettenko olisi iskussa starttilinjalla vajaan kahden viikon päästä. Nyt piti vain tehdä radikaaleja toimenpiteitä tätä tukemaan. Faktaa on, että kahden viimeisen viikon aikana ei oikein voi saavuttaa enää mitään mutta paljon voi kyllä pilata.

Muistakaahan osallistua keräykseen hyvän asian puolesta. Ohjeet Täällä.

Jaa tästä