Uncategorized

Tiketti sisään

Tällä viikolla pistin eräänlaisen sinetin 100K juoksulleni. Maksoin ilmoittautumismaksun Englannissa heinäkuun 16.päivä starttaavaan Race To the Stones kisaan. Fiilis siitä, on kerrassaan mahtava!

Olen tietysti koko ajan tiennyt olevani menossa sinne. Mitään epäröintiä ei sen suhteen ole ollut, mutta kuitenkin tuollainen konkreettinen teko kuin ilmoittautumisen maksu tuntuu tuovan tavoitteen taas askeleen lähemmäksi.

Vielä on paljon treeniä tehtävänä mutta uskosta ja tahdonvoimasta tämä homma ei ainakaan jää kiinni. Halu juosta on edelleen kova.

Tämän viikon treenejä on hidastanut hammasleikkaus, jonka paranemisen varmistamiseksi en ole saanut nostaa sykettä. Pikku pysähtyminen on tarjonnut oivan tilaisuuden summaroida menneitä asioita ja tehdä pikku justeerauksia.

Kuten olen aiemminkin maininnut, niin olen ns. projekti-ihminen. Minulla pitää aina olla meneillään jotakin uutta, jonka parissa voin touhuta, opiskella uutta ja kehittää itseäni. Vaikka juoksu-projektini on kuumimmillaan, on seuraava ”tempaus” jo aivan selvä. Se putosi mieleeni kristallinkirkkaana kuin soliseva vuoripuro tai valtameren aallot. Siitä kuitenkin lisää sitten kun sen aika koittaa. Nyt keskitytään tähän ja nautitaan hieman takatalvisesta mutta kuitenkin niin kauniista päivästä.

Jaa tästä