Uncategorized

Soiva peli

Mainitsin viime blogin lopussa, että testaan Tanskalaisen sporttikuulokevalmistajan Miiegon AL3 freedom kuulokkeita. No nyt on testikertoja sen verran, että kehtaan niistä kirjoittaa.

Kyseessä on siis langattomat bluetooth kuulokkeet. Avainsana ainakin minulle on juuri tuo langattomuus. Ei tarvitse pujotella piuhoja, eikä teippailla niitä kiinni. Kaikki pidempiä lenkkejä juoksevat tietävät varmasti mitä tarkoitan tuolla teippaamisella. Hermohan siinä sulaa jos kuulokkeiden piuhat keikkuvat kahdesta neljään tuntia miten sattuu. Lisäksi ne voivat aiheuttaa hiertymiä.

Ensituntuma kuulokkeista oli kevyt. Kyseessä ei ole ns. in-ear malli vaan on-ear, eli korvan päälle jäävä kuuloke. Näin varmistetaan hyvä istuvuus universaalisti. Monesti tällaiset korvan päälle jäävät mallit ovat vähän raskaita mutta Miiegojen kohdalla tätä ongelmaa ei todellakaan ole.

Bluetooth pariliitos onnistui iPhoneen heittämällä ja homma lähti rokkaamaan heti. Oikean puoleisesta kuulokkeesta löytyy hallintalaitteet, jotka on helppo oppia. Siitä siis hallitaan volyymi, biisit eteen ja taakse, sekä virrat päälle ja pois. Näistähän löytyy myös mikrofoni, joten myös saapuvat puhelut vastataan juuri tuosta oikean puoleisesta kuulokkeesta.

Käytössä kuulokkeet pysyvät todella hyvin paikallaan eivätkä purista mistään. Oikea adjektiivi kuvaamaan käyttökokemusta on huomaamaton. Äänenlaatu on hyvä. Käytän vertailukohtana omia Sennheiserin langallisia kuulokkeitani, jotka ovat (käsittääkseni) korkealaatuiset.

Kuulokkeet ladataan usbin kautta ja yhdellä latauksella musa virtaa korviisi valmistajan mukaan peräti seitsemän tuntia. Paketin mukana tulee tarvittava piuha, sekä vara ear padsit. Mukana on myös tyylikäs, pieni pyöreä vesitiivis kotelo, jossa kuulokkeet kulkevat hyvin suojassa vähän raffimmissakin olosuhteissa.

Jos siis kaipaa uusia kuulokkeita urheilusuorituksiasi tahdittamaan, niin tästä löytyy soiva peli! Vahva suositus #satasenruoralta.

Miiego     Miiego2 Miiego3     Miiego4

Jaa tästä