Uncategorized

Muistikirja

Pienestä asti minua on kiehtonut muutamat, ehkä vähän hassutkin asiat. Olen pitänyt linkkareista, fikkareista, työkaluista ja muistikirjoista. Tänään sain odotetun paketin ameriikanmaalta.

Chicagolainen Field Notes Brand osui jossakin kohtaa silmiini webin ihmemaailmassa. Field Notes on graafisen suunnittelijan Aaron Draplinin luoma yksinkertainen 48-sivuinen muistikirja. Simppeli, hyvin brändätty, hyvin suunniteltu, käyttöön tarkoitettu tuote.

Näin digitaalisena aikana on tarjolla monia eri aplikaatioita muistiinpanovälineiksi. Silti pidän enemmän vanhasta kunnon muistikirjasta. Siihen raapustelu on jotenkin konkreettisempaa ja sopii minulle paremmin. Jokainen muistiinpano on yksilöllinen kun sitä kuvittaa hieman.

Field Notes -vihkoista löytyy myös Expedition Edition. Vedenkestävä muistivihko. Tämä juurikin oli valintani vihkoja tilatessa. Joka sään muistivihko, joka kulkee mukana reissuilla ja jonne voi raapustaa mitä mieleen juolahtaa kelistä riippumatta. Me gusta!

Niin kuin Field Notesin slogan kuuluu: ”I´m not writing it down to remember later, I´m writing it down to remember it now”.

IMG_1293 IMG_1299

Jaa tästä