Uncategorized

Hiertymät kuriin

Jokainen maratoonari tai muutoin vain pitkiä lenkkejä juokseva on tutustunut kaiken sortin hiertymiin. Lyhyellä lenkillä mukavan tuntuiset vaatteet saattavat näyttää toisen puolensa kun lenkki kestää vaikka pari tuntia.

Käytin ensimmäisellä (ja tähän saakka ainoallani) maratonillani valkovaseliinia hiertymien estoon. Sitä hieroin nivusiin, kainaloihin, jalkoihin, varpaisiin ja mihin tahansa nyt hiertymiä voi kuvitella syntyvän. Valkovaseliini oli ihan ok mutta häiritsevää oli tahmeus. Paita liimaantui paikoin ihoon kiinni ja sitä rataa.

Tutustuin jokin aika sitten varta vasten hiertymien estoon suunniteltuihin Body Glide -tuotteisiin. Kyseessä on kasvivahoista tehty valmiste. Minä valitsin käyttööni stick -tyyppisen tuotteen sen helppokäyttöisyyden takia. Eipähän tarvitse tahmata käsiään rasvaa levittäessä. Parasta tässä on se, että Body Glide on täysin tahraamaton ja hajuton, ns. kuivavoide.

Olen nyt testannut jo useamman pitkän (+2h) lenkin tätä ja ollut supertyytyväinen. Levittämisen jälkeen tuote on täysin huomaamaton eikä sitä tunne keholla lainkaan. Suosittelen hankkimaan. Ainakin suomalainen fysiomyynti myy tuota verkkokaupassaan.

Body_Glide

Jaa tästä