Uncategorized

Haastavat viime viikot

Kaksi edellistä viikkoa ovat olleet urheilullisesti aika lailla hankalia. Olen ollut ärsyttävän puolikuntoinen. Satu sairasti kolme viikkoa sitten kunnon flunssan. Satun alettua tervehtymään, aloin puolestani saamaan flunssan oireita. En olisi niitä todellakaan kaivannut, sillä vastahan olin selvinnyt edellisestä vapun tienoilla saamastani pöpöstä.

Flunssa ei koskaan tullut kunnolla päälle. Olo oli vain väsynyt ja nuhainen. Treeneistä ei silti tullut oikein mitään vaan oli pakko tehdä reilusti kevennetysti. Vasta kun nuhan kaveriksi lyöttäytyi kurkkukipu, oli pakko jättää treenit kokonaan tekemättä.

Tämän viikon olen tehnyt edelleen kevennetysti ja fiiliksen mukaan. Tiistaina juoksin viiden kilsan lenkin, joka tuntui niin raskaalta, että ehdin miettimään jo moneen kertaan, että miten ihmeessä tulen ikinä selviämään 100 kilsan juoksusta reilun kuuden viikon kuluttua.

Loppuviikosta teimme Satun kanssa kimpassa reippaita kävelylenkkejä Nuuksiossa. Se tuntui hyvältä ratkaisulta. Haastava maasto antaa sopivaa vastusta ja syke pysyy riittävän matalalla kun kävelee reippaasti juoksun sijasta. Lenkeille tuli joka tapauksessa kestollisesti hyvä mitta.

Tänään lenkki kulki jo normaaliin tahtiin. Oli aivan valtava helpotus päästä tekemään normaalia ja normaalilta tuntuvaa treeniä. Olen ollut harmillisen paljon sairaana ja toivon kovasti, että sairastelut olisivat nyt tässä ja saan tehdä loppuajan ennen Englannin reissua hyvää ja laadukasta treeniä.

Testasin muuten tämän päivän lenkillä ensimmäistä kertaa Miiegon langattomia AL3 freedom -kuulokkeita. Kirjoitan niistä kokonaan oman blogin kunhan saan lisää testitunteja.

Nuuksio_heijastus
Nuuksiossa oli kaunista niin kuin aina.
Jaa tästä