Esittelyni

You never know how strong you are until being strong is the only choice you have

– Anonymous

 

Kuka minä olen?
Nimeni on Sam Öhman. Olen helsinkiläinen kilpapurjehtija ja purjeentekijä. Olen menestynyt kilparadoilla varsin mukavasti. Suomenmestaruusmitaleita on kertynyt 15 kappaletta, ja kaulaan on ripustettu myös maailmanmestaruusmitali. Olen purjehtinut kilpaa Atlantin valtameren yli kahden hengen miehistöllä, sekä purjehtinut seikkailukilpailuja 18-jalkaisella katamaraanilla. Nämä vain jotakin mainitakseni.

Minä_M32
Sailing M32 high speed catamaran in 2015

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Selfie when crossing Atlantic on sailing boat with crew of two in 2009.

Olen ulkoilmaihminen. Pidän itseni haastamisesta – tarvitsen sitä. Pidän itseni rääkkäämisestä. Mikään ei voita sitä tunnetta mikä valtaa kovan fyysisen suorituksen jälkeen kun kroppa on täynnä endorfiinia. Olen projekti -ihminen. Minulla pitää aina olla meneillään jotakin uutta. Muuten minusta tuntuu, että kuolen pystyyn.

Luonteeltani olen aika lailla yksinäinen susi, enkä kaipaa ympärilleni suurta joukkoa ihmisiä. Sanonta ”tärkeämpää on laatu kuin määrä”, pätee ihmissuhteissa mielestäni täydellisesti. Olen hyvin utelias ihminen ja kiinnostunut monista asioista. Kun näen tai kuulen jotain uutta ja kiinnostavaa, on minun pakkoa aina kaivaa asiasta kaikki mahdollinen tieto.

Kanootti
Paddling in 2015.

A journey of thousand miles begins with a single step

-Lao Tzu

Uusi haasteeni – #satasensuora

Nyt olen asettanut itselleni uuden tavoitteen. Tavoitteen, joka vie minut pois omalta mukavuusalueeltani. Tavoitteen, joka tällä kertaa sijaitsee tukevasti kuivalla maalla.

Tavoitteeni on juosta heinäkuussa 2016 Englannissa järjestettävä Race to the Stones ultrajuoksukilpailu. Matkaa taitettavana on 100 kilometriä yhtä soittoa. Harjoittelu tätä kilpailua varten on alkanut lokakuussa 2015. Projekti kantaa nimeä #satasensuora. Tervetuloa seuraamaan matkaani!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
My first marathon in 2015.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Training in La Gomera in 2016.

 

Jaa tästä

Leave a Reply